Allsidig serviceverkstad i Skellefteå

I vår serviceverkstad kan vi reparera och serva det mesta i maskinväg.
Vi servar och reparerar de flesta entreprenadmaskiner, traktorer och transportbilar.
Men vi åtar oss givetvis även andra uppdrag.

Vår moderna verkstad är fullt utrustad med de verktyg och maskiner som krävs för de svåraste uppdragen. Inget jobb är för stort eller för litet för oss på Persson Maskin AB i Skellefteå. Om din personbil, traktor, entreprenadmaskin eller transportbil behöver ses över så är det oss du ska ringa. Vi säljer även sommardäck och vinterdäck till din bil. Vi har i dagsläget inget sortiment på vår hemsida men ring, maila eller kom in till oss i Sandfors där vi har vår verkstad eller kika förbi Rent-A-Wreck som du hittar lätt på Solbacken direkt vid infarten där du svänger in mot Vitberget och Skellefteå Kraft Arena.

Behöver Ditt fordon eller maskin service respektive reparation så ta kontakt med oss. I många fall kan Du få ett kostnadsförslag på hur mycket det kommer att kosta. Och kom ihåg att service på en maskin är inte en kostnad – det är en investering.

Nu utför vi inte bara service och reparation utan titta gärna in på vår biluthyrning då Persson Maskin även bedriver Rent-A-Wreck i Skellefteå där du kan hyra en något äldre men billig och bra bil för en rimlig peng. Klicka här för att läsa mer.

Vi hyr inte bara ut utan säljer även bilar. Ofta hittar man en så pass bra hyrbil att man kan tänka sig köpa den istället för att hyra eller efter att man hyrt den ett tag. Kontakta oss för att veta mer om hur detta kan gå till!

Återförsäljare för ProMotech

ProMotech AB är ett svenskt företag med verksamhet inom produktutveckling av prestandahöjande samt bränslebesparande produkter för bensin- samt dieseldrivna fordon och maskiner.